Jouw opmerkingen zijn heel belangerijk voor ons. Hier vind je enkele getuigenissen van onze klanten:

In 2012 verkocht Immo Vivenda de eigendommen van de grootouders van mijn echtgenoot en dit met een goed resultaat. Gezien de heel positieve ervaring heb ik immo Vivenda onder de arm genomen voor de verkoop van mijn eigendom in Nieuwerkerken.
Door een goede dossierkennis en duidelijke communicatie naar geïnteresseerde partijen toe bestond er veel interesse voor mijn eigendom. We hadden zelf de keuze uit meerdere partijen.
In gans het verkoopproces heeft Karel ons zeer goed begeleid.
We zijn heel tevreden met het resultaat en werkwijze.
 
Postdatum: 15 May 2017
Geplaatst door: M Kelly
Dankzij een tip van een kennis hadden we immo Vivenda aangesproken om onze enige eigen woning te verkopen. Na plaatsbezoek van Karel waren we al snel overtuigd van zijn efficiënte en grondige analyse van onze te verkopen eigendom.
Tijdens de verkoop werden we intensief geïnformeerd over de stand van zaken. Op gelijk welk moment was hij bereikbaar voor advies. We voelden ons echt kwalitatief ondersteund.
Dit kwalitatief werk resulteerde in een mooie verkoopprijs voor onze woning.
Tevens zorgde Karel ervoor dat we ruime tijd in onze woning konden blijven wonen totdat we ons nieuwbouwappartement konden betrekken.
Na de verkoop konden we ook voor de sleutelovergave met de koper rekenen op een perfecte regeling!
 
Postdatum: 29 January 2017
Geplaatst door: VDB Rita
Ik wilde mijn herenhuis in Gentbrugge verkopen. Een mooi pand, maar het was een verspreidingsperceel. Daarom heeft Karel contact opgenomen met een gespecialiseerd advocatenkantoor. Die mensen hebben een sluitende clausule uitgewerkt om de beide partijen voldoende te beschermen. Ik ben zeer tevreden over de professionele aanpak en de correcte afhandeling van de verkoop.
 
Postdatum: 24 October 2016
Geplaatst door: P.W.
Scheldewindeke
Mijn ouders verhuurden al 25 jaar een huis aan een mevrouw die plots hulpbehoevend werd. We hebben toen beslist niet langer te verhuren, maar te proberen de woning te verkopen, en we hebben daarvoor Immo Vivenda ingeschakeld. Op twee dagen tijd was de zaak geklonken, voor een meer dan correcte prijs.
 
Postdatum: 24 October 2016
Geplaatst door: L.L.
Gentbrugge
In 2012 kochten we via Immo Vivenda onze woning. Het was ons eerste huis samen. We hebben toen echt veel informatie gekregen. Alles verliep heel open en transparant. Toen onze kleine Elise geboren werd, hebben we beslist om iets ruimer te gaan wonen. En we hebben weer bij Karel aangeklopt voor de verkoop. En ja, onze positieve ervaring als kopers hadden we ditmaal ook als verkopers. Na twaalf weken was ons huis verkocht, tegen een goede prijs. Ja, we houden er echt een goed gevoel aan over.
 
Postdatum: 24 October 2016
Geplaatst door: Tim Beké en Sofie Vergote
Deftinge (Vlaamse Ardennen)
Ik had een opbrengsteigendom die ik via Immo Vivenda verhuurde, een flat. Dat is altijd heel vlot verlopen. Als er een huurder vertrok, was de flat altijd heel snel weer verhuurd. Toen ik ‘m wilde verkopen, heb ik het eerst zelf geprobeerd. Zonder succes. Karel heeft ‘m op korte tijd verkocht tegen een zeer mooie prijs.
 
Postdatum: 24 October 2016
Geplaatst door: Tim Bavré
Hamme

<< Begin Vorige 1 Volgende Laatste >>

Pagina 1 van 1