INVESTEREN IN SPANJE

Spaans vastgoed is nog altijd ‘hot’, en daar is een goede reden voor. Het is een slimme investering, en je hebt een eigen plek onder de zon. Helemaal van jou. Om in te wonen, of om te verhuren. Maar hoe begin je eraan?
Makkelijk. Wij hebben namelijk de Spaanse vastgoedmarkt al uitgebreid voor jou verkend. Ter plekke, dat spreekt vanzelf.
Wat blijkt? Vooral in de regio van de Costa Blanca (Benidorm, Torrevieja, …) en de Costa Cálida (Mar Menor, Murcia, …) wachten nog echte buitenkansen.
Ben je benieuwd? Bel ons, vertel ons wat je zoekt, en wij vinden het voor jou.
Dit mag je verwachten:
- een uitgebreid aanbod (nieuwbouw, finca’s, appartementen, het perfecte pand voor een B&B, …)
- specialisten ter plekke die je persoonlijk begeleiden
- je wordt altijd in het Nederlands geholpen
- de flexibiliteit van een klein kantoor dat snel op je vragen kan inspelen
- volledig conform de Spaanse wetgeving
- alles wat je moet weten om in Spanje een eigendom te verwerven
- een vertrouwensband met je makelaar
- heel veel dagen in de zon


Contacteer ons

 

0497 538830

te ORIHUELA COSTA (03189) (Spanje)

€ 172.000

Foto 1 van 5

Enkel een schriftelijk aanvaard bod door de verkopers resulteert in een verkoop of enige verbintenis. Op geen enkele wijze kan de vastgoedmakelaar aangesproken worden betreft de keuze die een verkoper neemt bij het al of niet aanvaarden van een bod.

Algemeen
Prijs
:
Vanaf €172.000
Aantal slaapkamers
:
2
Adres
:
03189 ORIHUELA COSTA (Spanje)
Omschrijving

(Ref A141) Hedendaags modern project bestaande uit 100 appartementen in de onmiddellijke omgeving van het shopping centrum La Zenia Boulevard.  Ruime appartementen die beschikken over 2 of 3 slaapkamers.  Bij de appartementen met 3 slaapkamers zijn er steeds 2 badkamers en bij deze met 2 slaapkamers kan u kiezen tussen 1 of 2 badkamers.  Alle appartementen hebben zicht over de mooie gemeenschappelijke tuin met zwembad, kinderbad en 2 jaccuzi's.

Er is ook een bovengrondse parking binnen het complex voorzien. In een straal van 5 km bevinden zich 4 golfterreinen. Het strand van La Zenia bevindt zich op 2,5 km en naar de internationale luchthaven van Alicante is het een 40 minuutjes rijden.

Lasten