INVESTEREN IN SPANJE

Spaans vastgoed is nog altijd ‘hot’, en daar is een goede reden voor. Het is een slimme investering, en je hebt een eigen plek onder de zon. Helemaal van jou. Om in te wonen, of om te verhuren. Maar hoe begin je eraan?
Makkelijk. Wij hebben namelijk de Spaanse vastgoedmarkt al uitgebreid voor jou verkend. Ter plekke, dat spreekt vanzelf.
Wat blijkt? Vooral in de regio van de Costa Blanca (Benidorm, Torrevieja, …) en de Costa Cálida (Mar Menor, Murcia, …) wachten nog echte buitenkansen.
Ben je benieuwd? Bel ons, vertel ons wat je zoekt, en wij vinden het voor jou.
Dit mag je verwachten:
- een uitgebreid aanbod (nieuwbouw, finca’s, appartementen, het perfecte pand voor een B&B, …)
- specialisten ter plekke die je persoonlijk begeleiden
- je wordt altijd in het Nederlands geholpen
- de flexibiliteit van een klein kantoor dat snel op je vragen kan inspelen
- volledig conform de Spaanse wetgeving
- alles wat je moet weten om in Spanje een eigendom te verwerven
- een vertrouwensband met je makelaar
- heel veel dagen in de zon


Contacteer ons

 

0497 538830

te TORRE DE LA HORADADA (03191) (Spanje)

€ 169.000


Enkel een schriftelijk aanvaard bod door de verkopers resulteert in een verkoop of enige verbintenis. Op geen enkele wijze kan de vastgoedmakelaar aangesproken worden betreft de keuze die een verkoper neemt bij het al of niet aanvaarden van een bod.

Algemeen
Prijs
:
Vanaf €169.000
Adres
:
03191 TORRE DE LA HORADADA (Spanje)
Omschrijving
Perfect gelegen appartementen voor persoonlijk gebruik of voor top vastgoedbelegging (prijs-kwaliteit !). De residentie bestaat uit 104 appartementen met grote gemeenschappelijke ruimtes, zwembad, speeltuin voor kinderen. Eerste fase, met een totaal van 52 appartementen van 2 en 3 slaapkamers, met prive-tuinen of dakterras (afhankelijk van het type pand). Elk appartement heeft een Noord-en Zuidgerichte tuin en/of terras. Op wandelafstand heb je supermarkten, restaurants, bars en strandtentjes. Gelijkvloers appartement, 2 slaapk+ 2 badk, een dubbel terras en tuin: vanaf 189.900 € Gelijkvloers appartement, 3 slaapk +2 badk, een dubbel terras en tuin: vanaf 249.900 € Appartement 1ste verdieping, 2 slaapk + 2 badk, en 2 terrassen: vanaf 169.900 € Appartement 1ste verdieping, 3 slaapk +2 badk, en 2 terrassen: vanaf 219.900 € Penthouse met dakterras, 2 slaapk + 2 badk : vanaf 229.900 €
Lasten