INVESTEREN IN SPANJE

Spaans vastgoed is nog altijd ‘hot’, en daar is een goede reden voor. Het is een slimme investering, en je hebt een eigen plek onder de zon. Helemaal van jou. Om in te wonen, of om te verhuren. Maar hoe begin je eraan?
Makkelijk. Wij hebben namelijk de Spaanse vastgoedmarkt al uitgebreid voor jou verkend. Ter plekke, dat spreekt vanzelf.
Wat blijkt? Vooral in de regio van de Costa Blanca (Benidorm, Torrevieja, …) en de Costa Cálida (Mar Menor, Murcia, …) wachten nog echte buitenkansen.
Ben je benieuwd? Bel ons, vertel ons wat je zoekt, en wij vinden het voor jou.
Dit mag je verwachten:
- een uitgebreid aanbod (nieuwbouw, finca’s, appartementen, het perfecte pand voor een B&B, …)
- specialisten ter plekke die je persoonlijk begeleiden
- je wordt altijd in het Nederlands geholpen
- de flexibiliteit van een klein kantoor dat snel op je vragen kan inspelen
- volledig conform de Spaanse wetgeving
- alles wat je moet weten om in Spanje een eigendom te verwerven
- een vertrouwensband met je makelaar
- heel veel dagen in de zon


Contacteer ons

 

0497 538830

Appartement te FINESTRAT (03509) (Spanje)

€ 225.000


Enkel een schriftelijk aanvaard bod door de verkopers resulteert in een verkoop of enige verbintenis. Op geen enkele wijze kan de vastgoedmakelaar aangesproken worden betreft de keuze die een verkoper neemt bij het al of niet aanvaarden van een bod.

Algemeen
Prijs
:
Vanaf €225.000
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
2
Adres
:
03509 FINESTRAT (Spanje)
Omschrijving

Deze residentie biedt comfort en luxe: een volledig ingerichte open keuken in de woonkamer met toegang tot het ruime terras waar je geniet van een fantastisch uitzicht op de gemeenschappelijke delen & de skyline van Benidorm.

De appartementen beschikken over airco, vloerverwarming in de badkamer, domotica-systeem, LEDverlichting en parkeergelegenheid. De appartementen hebben 2 slaapkamers met 2 badkamers, maar er is ook een keuze uit 3 slaapkamers, op het gelijkvloers en in de penthouses.

Een frisse duik in het zwembad of sporten in de fitnessruimte of ontspannen in een spa of genieten van een rustgevende wandeling in een prachtige groene omgeving met een bos en hellende recreatiegebieden aan de achterzijde van de residentie... Kortom, voor elk wat wils !

Lasten