DROOM JE VAN EEN EIGEN HUIS, VAKANTIEWONING OF B&B IN ITALIE ?
Wij bieden jou een schitterende woning met behoud van authentieke elementen aan in de noordoostelijk gelegen sfeervolle regio Emilia Romagna!

De eigenaars hebben deze woning in 2009 aangekocht en tussentijdse renovaties uitgevoerd.
Met nieuwe toekomstplannen in het vooruitzicht, besluiten ze, weliswaar met spijt in het hart en een koffer vol mooie herinneringen, deze eigendom te verkopen.
Nu kijken ze uit om een koper te vinden die eveneens kan genieten van het woon- en/of vakantieplezier dat zij hier tijdens de voorbije jaren hebben beleefd.

Bij aankoop van dit Italiaans pareltje wordt u als koper begeleid in het Nederlands.

Hebt u interesse, neem vrijblijvend contact met ons op.

 

INVESTEREN IN SPANJE
Spaans vastgoed is nog altijd ‘hot’, en daar is een goede reden voor. Het is een slimme investering, en je hebt een eigen plek onder de zon. Helemaal van jou. Om in te wonen, of om te verhuren. Maar hoe begin je eraan?
Makkelijk. Wij hebben namelijk de Spaanse vastgoedmarkt al uitgebreid voor jou verkend. Ter plekke, dat spreekt vanzelf.
Wat blijkt? Vooral in de regio van de Costa Blanca (Benidorm, Torrevieja, …) en de Costa Cálida (Mar Menor, Murcia, …) wachten nog echte buitenkansen.
Ben je benieuwd? Bel ons, vertel ons wat je zoekt, en wij vinden het voor jou.
Dit mag je verwachten:
- een uitgebreid aanbod (nieuwbouw, finca’s, appartementen, het perfecte pand voor een B&B, …)
- specialisten ter plekke die je persoonlijk begeleiden
- je wordt altijd in het Nederlands geholpen
- de flexibiliteit van een klein kantoor dat snel op je vragen kan inspelen
- volledig conform de Spaanse wetgeving
- alles wat je moet weten om in Spanje een eigendom te verwerven
- een vertrouwensband met je makelaar
- heel veel dagen in de zon


Contacteer ons

0497 538830

NEEM EEN KIJKJE HIERONDER VOOR EXTRA INFO OMTRENT DE AANGEBODEN ITALIAANSE EIGENDOM

STAAT JOUW SPAANSE DROOMWONING HIER TUSSEN?

te ROJALES () (Spanje)

€ 455.000

Foto 1 van 8
Algemeen
Prijs
:
Vanaf €455.000
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
3
Garage
:
1
Adres
:
ROJALES (Spanje)
Bewoonbare opp.
:
236 m²
Grondoppervlakte
:
300 m²
Omschrijving
NIEUW OP DE MARKT ! Ruime, luxueuze villa's ontworpen om volop te genieten van het prachtige uitzicht op de skyline van Guardamar. Een combinatie van zeezicht, natuur en een mediterraanse levensstijl op wandelafstand van Ciudada Quesada en Rojales met alle faciliteiten bij de hand. Duurzaam design, hoogwaardige afwerking en de unieke locatie onderscheiden deze villa's als een van de beste van de Costa Blanca. Ontworpen villa's met een totale oppervlakte van 236 m² met uitzicht over Guardamar en de zee. Drie ensuite slaapkamers met terrassen die uitkijken over de Sierra del Recorral. Vanaf het infinity zwembad kunt u genieten van het mooie uitzicht en de natuur die Rojales te bieden heeft. Het natuurlijke licht in de benedenverdieping zorgt ervoor dat u deze ruimte voor extra slaapkamers kan gebruiken, meerdere parkeerplaatsen of voor de hobby-ruimte u altijd van hebt gedroomd! Prijs inclusief design keuken met alles toestellen van het merk Siemens en Silestone werkblad, alle binnen- en buitenverlichting, airco toestel, infinity zwembad van 9 x 2,7 m, electrische rolluiken, inbouwkasten, ...
Lasten