DROOM JE VAN EEN EIGEN HUIS, VAKANTIEWONING OF B&B IN ITALIE ?
Wij bieden jou een schitterende woning met behoud van authentieke elementen aan in de noordoostelijk gelegen sfeervolle regio Emilia Romagna!

De eigenaars hebben deze woning in 2009 aangekocht en tussentijdse renovaties uitgevoerd.
Met nieuwe toekomstplannen in het vooruitzicht, besluiten ze, weliswaar met spijt in het hart en een koffer vol mooie herinneringen, deze eigendom te verkopen.
Nu kijken ze uit om een koper te vinden die eveneens kan genieten van het woon- en/of vakantieplezier dat zij hier tijdens de voorbije jaren hebben beleefd.

Bij aankoop van dit Italiaans pareltje wordt u als koper begeleid in het Nederlands.

Hebt u interesse, neem vrijblijvend contact met ons op.

 

INVESTEREN IN SPANJE
Spaans vastgoed is nog altijd ‘hot’, en daar is een goede reden voor. Het is een slimme investering, en je hebt een eigen plek onder de zon. Helemaal van jou. Om in te wonen, of om te verhuren. Maar hoe begin je eraan?
Makkelijk. Wij hebben namelijk de Spaanse vastgoedmarkt al uitgebreid voor jou verkend. Ter plekke, dat spreekt vanzelf.
Wat blijkt? Vooral in de regio van de Costa Blanca (Benidorm, Torrevieja, …) en de Costa Cálida (Mar Menor, Murcia, …) wachten nog echte buitenkansen.
Ben je benieuwd? Bel ons, vertel ons wat je zoekt, en wij vinden het voor jou.
Dit mag je verwachten:
- een uitgebreid aanbod (nieuwbouw, finca’s, appartementen, het perfecte pand voor een B&B, …)
- specialisten ter plekke die je persoonlijk begeleiden
- je wordt altijd in het Nederlands geholpen
- de flexibiliteit van een klein kantoor dat snel op je vragen kan inspelen
- volledig conform de Spaanse wetgeving
- alles wat je moet weten om in Spanje een eigendom te verwerven
- een vertrouwensband met je makelaar
- heel veel dagen in de zon


Contacteer ons

0497 538830

NEEM EEN KIJKJE HIERONDER VOOR EXTRA INFO OMTRENT DE AANGEBODEN ITALIAANSE EIGENDOM

STAAT JOUW SPAANSE DROOMWONING HIER TUSSEN?

Herenhuis te FERRARA (0000) (Italie)

€ 259.000

Algemeen
Prijs
:
Vanaf €259.000
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
2
Garage
:
1
Adres
:
0000 FERRARA (Italie)
Bewoonbare opp.
:
350 m²
Grondoppervlakte
:
600 m²
Omschrijving
DROOM JE VAN EEN EIGEN HUIS, VAKANTIEWONING OF B&B IN ITALIE ? Bekijk zeker 360°VIEW op onze site VIVENDA https://bit.ly/2SyWiRW Wij bieden jou een schitterende woning met behoud van authentieke elementen aan in de sfeervolle regio Emilia Romagna, 'de buik' van Italië! Deze regio strekt zich uit tussen de Po in het noorden en de bergen van de Apennijnen in het zuiden. Het heeft zijn bijnaam ook te danken aan heerlijke producten. Behalve lekker eten kun je ook genieten van zon, zee en strand. Ook cultuurliefhebbers komen er aan hun trekken: Bologna, Ravenna, Ferrara,…Eveneens vinden natuurliefhebbers in deze regio hun gading.Deze eigendom is gelegen op ca. 15km ten NO van Ferrara, een echte fietsstad. De eigenaars hebben deze woning in 2009 aangekocht en renovaties uitgevoerd. Deze historische villa is herkenbaar aan het profiel van de aangrenzende kerk en de scherpe klokkentoren. De oorsprong gaat terug tot de 17de eeuw en hangt samen met de orde van de Jezuïeten van Ferrara, die hier verbleven tijdens warme zomerperiodes. Een historisch verhaal dat je kan vertellen aan jouw familie, vrienden, B&B-gasten…want door zijn hoge en ruime kamers biedt deze eigendom vele opportuniteiten o.a. als vakantiewoning, B&B, restaurant,… BEKIJK ZEKER 360°VIEW! (EPC 374,50kWh/m²/anno UC 00012-27205-2009-Rev01)
Lasten