DROOM JE VAN EEN EIGEN HUIS, VAKANTIEWONING OF B&B IN ITALIE ?
Wij bieden jou een schitterende woning met behoud van authentieke elementen aan in de noordoostelijk gelegen sfeervolle regio Emilia Romagna!

De eigenaars hebben deze woning in 2009 aangekocht en tussentijdse renovaties uitgevoerd.
Met nieuwe toekomstplannen in het vooruitzicht, besluiten ze, weliswaar met spijt in het hart en een koffer vol mooie herinneringen, deze eigendom te verkopen.
Nu kijken ze uit om een koper te vinden die eveneens kan genieten van het woon- en/of vakantieplezier dat zij hier tijdens de voorbije jaren hebben beleefd.

Bij aankoop van dit Italiaans pareltje wordt u als koper begeleid in het Nederlands.

Hebt u interesse, neem vrijblijvend contact met ons op.

 

INVESTEREN IN SPANJE
Spaans vastgoed is nog altijd ‘hot’, en daar is een goede reden voor. Het is een slimme investering, en je hebt een eigen plek onder de zon. Helemaal van jou. Om in te wonen, of om te verhuren. Maar hoe begin je eraan?
Makkelijk. Wij hebben namelijk de Spaanse vastgoedmarkt al uitgebreid voor jou verkend. Ter plekke, dat spreekt vanzelf.
Wat blijkt? Vooral in de regio van de Costa Blanca (Benidorm, Torrevieja, …) en de Costa Cálida (Mar Menor, Murcia, …) wachten nog echte buitenkansen.
Ben je benieuwd? Bel ons, vertel ons wat je zoekt, en wij vinden het voor jou.
Dit mag je verwachten:
- een uitgebreid aanbod (nieuwbouw, finca’s, appartementen, het perfecte pand voor een B&B, …)
- specialisten ter plekke die je persoonlijk begeleiden
- je wordt altijd in het Nederlands geholpen
- de flexibiliteit van een klein kantoor dat snel op je vragen kan inspelen
- volledig conform de Spaanse wetgeving
- alles wat je moet weten om in Spanje een eigendom te verwerven
- een vertrouwensband met je makelaar
- heel veel dagen in de zon


Contacteer ons

0497 538830

NEEM EEN KIJKJE HIERONDER VOOR EXTRA INFO OMTRENT DE AANGEBODEN ITALIAANSE EIGENDOM

STAAT JOUW SPAANSE DROOMWONING HIER TUSSEN?

Huis te VILLAMARTIN (03189) (Spanje)

€ 185.000

Algemeen
Prijs
:
Vanaf €185.000
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
2
Adres
:
03189 VILLAMARTIN (Spanje)
Grondoppervlakte
:
160 m²
Omschrijving
Moderne woningen met 2 of 3 slaapkamers met grote terrassen met uitzicht op het gemeenschappelijke zwembad en de solaria met uitzicht op zee. Gelegen op een toplocatie, nabij Zenia Boulevard (supermarkten, banken, apotheken, restaurants,..) en een aantal uitstekende golfbanen. Deze locatie ligt op slechts 5 minuten van enkele van de beste stranden van de Costa Blanca. Perceelsopp. die varieert van 160 tot 266 m². De bebouwde opp. min. 82 m² tot 104 m². Dakterras opp. 76 tot 96 m². Tegels van topkwaliteit in de keuken en badkamers. Keuken met Silestone-werkblad (excl. keukentoestellen en aircotoestel). Badkamers: hoogwaardig design sanitair, incl. wastafels en toiletten. Douches worden geleverd met kamerbreed glas. Balkons in de woonkamer en slaapkamers met veiligheidsglas en automatische zonwering (afh. van het type woning). Prijzen vanaf 185000 € - 240000 €. KIJKWONING BESCHIKBAAR & KLAAR IN JULI 2018.
Lasten