Jouw opmerkingen zijn heel belangerijk voor ons. Hier vind je enkele getuigenissen van onze klanten:

Ik wilde mijn herenhuis in Gentbrugge verkopen. Een mooi pand, maar het was een verspreidingsperceel. Daarom heeft Karel contact opgenomen met een gespecialiseerd advocatenkantoor. Die mensen hebben een sluitende clausule uitgewerkt om de beide partijen voldoende te beschermen. Ik ben zeer tevreden over de professionele aanpak en de correcte afhandeling van de verkoop.
 
Postdatum: 24 October 2016
Geplaatst door: P.W.
Scheldewindeke
Mijn ouders verhuurden al 25 jaar een huis aan een mevrouw die plots hulpbehoevend werd. We hebben toen beslist niet langer te verhuren, maar te proberen de woning te verkopen, en we hebben daarvoor Immo Vivenda ingeschakeld. Op twee dagen tijd was de zaak geklonken, voor een meer dan correcte prijs.
 
Postdatum: 24 October 2016
Geplaatst door: L.L.
Gentbrugge
In 2012 kochten we via Immo Vivenda onze woning. Het was ons eerste huis samen. We hebben toen echt veel informatie gekregen. Alles verliep heel open en transparant. Toen onze kleine Elise geboren werd, hebben we beslist om iets ruimer te gaan wonen. En we hebben weer bij Karel aangeklopt voor de verkoop. En ja, onze positieve ervaring als kopers hadden we ditmaal ook als verkopers. Na twaalf weken was ons huis verkocht, tegen een goede prijs. Ja, we houden er echt een goed gevoel aan over.
 
Postdatum: 24 October 2016
Geplaatst door: Tim Beké en Sofie Vergote
Deftinge (Vlaamse Ardennen)
Ik had een opbrengsteigendom die ik via Immo Vivenda verhuurde, een flat. Dat is altijd heel vlot verlopen. Als er een huurder vertrok, was de flat altijd heel snel weer verhuurd. Toen ik ‘m wilde verkopen, heb ik het eerst zelf geprobeerd. Zonder succes. Karel heeft ‘m op korte tijd verkocht tegen een zeer mooie prijs.
 
Postdatum: 24 October 2016
Geplaatst door: Tim Bavré
Hamme

<< Begin Vorige 1 Volgende Laatste >>

Pagina 1 van 1